Metaalhandel Willemstad

Metaalhandel Willemstad

Bent u op zoek naar een recyclingbedrijf waar u terecht kunt voor metaalhandel in Willemstad en omstreken, Joop van Daalen’s Recycling BV in Heinenoord is sinds jaar en dag gespecialiseerd in deze bijzondere bedrijfstak. Door middel van metaalhandel kunt u ervoor zorgen dat u wat geld overhoudt aan het overgebleven metaal en dat er minder nieuw metaal geproduceerd hoeft te worden. Doordat het oude metaal ingeleverd wordt, kan het namelijk gerecycled worden. Hierdoor kan het metaal weer gebruikt worden in andere projecten. Wanneer het metaal niet gerecycled zou worden, zou er elke keer weer nieuw metaal geproduceerd moeten worden. Dit is slecht voor de prijs van het metaal en het milieu. Bovendien wordt er nog een bedrag uitgekeerd bij het inleveren van oud metaal. Goed nieuws dus voor u, uw portemonnee en het milieu. Win-win.


Waarom metaalhandel in Willemstad

Het familiebedrijf houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met metaalhandel in Willemstad en omstreken. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van de metalen een belangrijk uitgangspunt bij de groothandelsactiviteiten van Joop van Daalen’s Recycling. Kennis van zaken is daarbij een vereiste. Met behulp van het door jarenlange ervaring opgebouwde vakmanschap kan op het oog in de bruikbaarheid, bewerkelijkheid, kortom de waarde ingeschat worden, hetgeen uiteraard in hoge mate de prijs bepaald. U kunt hier bekijken wat u bij ons allemaal kunt inleveren. Voor meer informatie kijkt u op onze site of neem telefonisch contact op met 0186-603522.


Contact

Het proces van metaalhandel in Willemstad vereist veel kennis en vakmanschap. Dankzij onze vele jaren ervaring bent u hiervoor bij Joop van Daalen recycling volledig aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Contact opnemen kan eenvoudig via de website. Vul het contactformulier in en vermeld hierin uw vraag of opmerking. Wij zullen hierna zo snel mogelijk met u in contact komen.

Metaalhandel

ONZE DIENSTEN

Waarom kiezen voor Joop van Daalen's Recycling

CONTAINERS

Beschikking over een grote voorraad containers.

MILIEU

In bezit van alle benodigde milieuvergunningen.

DE BESTE PRIJS

De beste inkoop- en verkoopprijzen.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)