Metaalrecycling Dordrecht

Metaalrecycling Dordrecht

Als u op zoek bent naar een geschikt bedrijf voor metaalrecycling in Dordrecht en omstreken, dan bent u bij Joop van Daalen Recycling aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in werkzaamheden binnen deze bijzondere bedrijfstak. Hierdoor beschikken wij over een team met veel kennis en alle nodige certificaten. Wij zijn een vakkundig bedrijf en werken graag klantgericht. Zo proberen wij u altijd te helpen en is niks voor ons te veel. Onze specialisten zijn bijvoorbeeld in staat om op het oog de bruikbaarheid, bewerkelijkheid en de waarde van bepaalde materialen in te schatten. Zo heeft u meteen een idee van de waarde van uw materialen.

Waarom metaalrecycling in Dordrecht

Metaal is de basis van veel dagelijkse behoeftes en is een moderne infrastructuur waardoor het een veel gebruikt materiaal is. Zonder metaal zouden we niet beschikken over bijvoorbeeld voertuigen en machines, maar ook in technische zaken zoals stroom- en telefoondraden zit metaal verwerkt. Deze grootschalige toepassing van metaal zorgt er echter wel voor dat er meer schroot verwerkt moet worden. Wij van Joop van Daalen Recycling vinden het daarom belangrijk om metalen op een duurzame, milieuvriendelijke manier te recyclen. Bij de metaalrecycling in Dordrecht wordt metaalafval ingezameld, verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik als grondstof voor de meest uiteenlopende materialen. Bij de verwerking van het metaal wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken om de afvalsoorten te scheiden en vervolgens te verwerken tot kleine stukken. Vervolgens worden de stukken samengeperst en gesmolten.

Contact

Het proces van metaalrecycling in Dordrecht vereist veel kennis en vakmanschap. Dankzij onze vele jaren ervaring bent u hiervoor bij Joop van Daalen recycling volledig aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Contact opnemen kan eenvoudig via de website. Vul het contactformulier in en vermeld hierin uw vraag of opmerking. Wij zullen hierna zo snel mogelijk met u in contact komen.

Metaalrecycling

ONZE DIENSTEN

Waarom kiezen voor Joop van Daalen's Recycling

CONTAINERS

Beschikking over een grote voorraad containers.

MILIEU

In bezit van alle benodigde milieuvergunningen.

DE BESTE PRIJS

De beste inkoop- en verkoopprijzen.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)