Oud ijzer Hoekse Waard

Oud ijzer Hoekse Waard

Joop van Daalen’s Recycling is al jarenlang gespecialiseerd in deze bijzondere bedrijfstak. Als familiebedrijf houden wij ons dag in dag uit bezig met de inkoop, verkoop en de verwerking van metaalafval. U kunt bij ons terecht voor vele verschillende soorten materialen, waaronder oud ijzer uit Hoekse Waard en omstreken. Wij beschikken namelijk over veel vakkennis in de inkoop en de verwerking van oud ijzer. Daarnaast is kwaliteit bij ons een heel belangrijk punt. Er zit namelijk veel verschil tussen metalen, zowel in de kwaliteit als in de bruikbaarheid. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat de waarde van het metaal in te schatten en de prijs te bepalen.

Waarom oud ijzer Hoekse Waard inleveren?

IJzer is een veel voorkomend materiaal wat verwerkt zit in vele dagelijkse behoeftes. Zonder ijzer zouden we niet beschikken over bepaalde gebruiksvoorwerpen, zoals gereedschap. Maar ijzer is ook van belang voor bijvoorbeeld voertuigen of sommige elektronica. De vraag naar oud ijzer in Hoekse Waard neemt dus toe. Dit betekent dus dat er ook meer oud ijzer verwerkt moet worden. Wij van Joop van Daalen’s Recycling vinden het belangrijk om op een duurzame en milieuvriendelijke manier te recyclen. Zo kan het metaalafval na verwerking weer geschikt gemaakt worden om als grondstof gebruikt te worden voor de meest uiteenlopende materialen. Het oud ijzer wordt na de bewerking namelijk afgevoerd naar smelterijen en staalfabrieken, waar dit bij de productie kan worden gebruikt. Zo wordt de schaarste van het oud ijzer optimaal benut en wordt er veel energie bespaart.

Meer informatie?

Bent u nog in het bezit van oud ijzer in Hoekse Waard of andere materialen? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze werkzaamheden? Bekijk dan hier wat u bij ons allemaal in kunt leveren en neem contact met ons op. Contact opnemen kan eenvoudig via de website. Vul het contactformulier in en vermeld hierin uw vraag of opmerking. Wij zullen hierna zo snel mogelijk met u in contact komen.

Oud ijzer

ONZE DIENSTEN

Waarom kiezen voor Joop van Daalen's Recycling

CONTAINERS

Beschikking over een grote voorraad containers.

MILIEU

In bezit van alle benodigde milieuvergunningen.

DE BESTE PRIJS

De beste inkoop- en verkoopprijzen.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)