Oud ijzer levert u in tegen een goede prijs bij Joop van Daalen.

Om oud ijzer in te leveren gaat u nu naar Joop van Daalen. Door onze 16 jaar ervaring hebben wij veel vakkennis in de verwerking van oud ijzer. Maar ook met de inkoop van oud ijzer hebben wij veel ervaring. De kwaliteit van de metalen is een heel belangrijk punt bij Joop van Daalen. Er zijn tientallen kwaliteiten in metaal met allemaal verschillende bruikbaarheid. Door onze vakkennis kunnen wij goed de waarde van het metaal inschatten en wordt er een prijs bepaalt.

Wanneer u oud ijzer inlevert bij Joop van Daalen wordt het na het wegen, sorteren en eventueel bewerking afgevoerd naar smelterijen en staalfabrieken, waar dit oud ijzer bij de productie kan worden gebruikt. Hierdoor wordt de schaarste van het oud ijzer optimaal benut en wordt er veel energie bespaart. Ook wordt er veel minder afval geproduceerd door het hergebruik van oud ijzer.

Wanneer u oud ijzer heeft aarzel dan niet om Joop van Daalen te bellen. Bij ons hoort u direct welke prijs u voor het oud ijzer ontvangt. Naast het leveren van oud ijzer kunt u bij ons ook terecht voor verkoop van vele machines, ferro en non ferro.

Oud ijzer nodig? Bel naar Joop van Daalen

Wenst u meer informatie te ontvangen over oud ijzer, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  oud-metaal-barendrecht