Oud metaal Hoogvliet

Joop van Daalen’s Recycling is al jarenlang gespecialiseerd in deze bijzondere bedrijfstak. Wij houden ons als familiebedrijf elke dag bezig met de inkoop, verkoop en de verwerking van metaalafval. U kunt bij ons terecht met vele verschillende soorten materialen, waaronder oud metaal Hoogvliet . Wij beschikken namelijk over veel vakkennis wat betreft de inkoop en verwerking van oud metaal.

Waarom uw oud metaal Hoogvliet inleveren bij ons?

Oud metaal Hoogvliet Metaal is een veel gebruikt materiaal wat verwerkt zit in vele dagelijkse behoeftes. Zonder metaal zouden we niet beschikken over bepaalde gebruiksvoorwerpen. Maar er zit ook veel metaal verwerkt in bijvoorbeeld voertuigen, infrastructuur en elektronica. Kortom, de vraag naar oud metaal Hoogvliet neemt dus toe. Dit betekent dus dat er ook meer oud metaal verwerkt moet worden. Wij bij Joop van Daalen’s Recycling vinden het belangrijk om op een duurzame en milieuvriendelijke manier te recyclen. Zo kan het metaalafval na verwerking weer geschikt gemaakt worden om gebruikt te worden als grondstof voor de meest uiteenlopende doelen en materialen. Het oud metaal wordt na de bewerking namelijk afgevoerd naar smelterijen en staalfabrieken, waar dit bij de productie kan worden gebruikt. Zo wordt de schaarste van het oud metaal optimaal benut en wordt er veel energie bespaart.

Meer informatie?

Als u nog in het bezit bent van oud metaal Hoogvliet of andere materialen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zou u graag nog wat meer informatie willen over onze werkzaamheden? Bekijk dan hier wat u bij ons allemaal in kunt leveren en neem contact met ons op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht