Oudijzer levert u in bij Joop van Daalen!

Joop van Daalen is uw partner is het recyclen en verwerken van alle soorten oudijzer. Al sinds 1988 is Joop van Daalen een metaalrecycling bedrijf en gespecialiseerd in alle soorten oudijzer. Wij houden ons al meer dan 16 jaar bezig met de verwerking van oudijzer en met de in en verkoop en de verwerking van metaalafval. Al uw oudmetaal levert u in bij Joop van Daalen.

Onze hoofdactiviteiten zijn de inkoop en verwerking van oudijzer. Wanneer u oudijzer bij ons inlevert zorgen wij ervoor dat u een eerlijke en goede prijs ontvangt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij oog in de bruikbaarheid en bewerkelijkheid van al het oudzijer. Door onze vakkennis kunnen wij een goede waarde inschatten wat de prijs voor u bepaalt.

Naast het inleveren van oudijzer stellen wij ook containers ter beschikking in alle soorten en maten. Zo kunt u alle soorten oud ijzer op een makkelijke milieuverantwoordelijke wijze vervoeren. Wanneer u niet over voldoende ruimte beschikt voor het plaatsen van een container dan kunt u bij Joop van Daalen een container aanvragen voor een paar dagen. Zo kunt u makkelijk uw oudijzer opbergen. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met Joop van Daalen!

Oudijzer? Joop van Daalen is uw partner in het recyclen!

Wenst u meer informatie te ontvangen over oudijzer, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw faxnummer

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  metaalrecycling-joop